Algemene richtlijnen voor de gasten:

1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
Uitzonderingen:
a. aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
b. aan de bar mogen maximaal 4 personen naast elkaar staan of zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
c. op het terras mogen uitsluitend zitplaatsen zijn.

2. Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten hebt

3. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten

4. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

5. Was bij binnenkomst grondig uw handen

6. Was na het toiletbezoek grondig uw handen

7. Betaal contactloos (pin of mobiel)

8. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact

9. Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door uw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Voor meer informatie https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel


Extra regels Pieter Poot
*Wijnen gaan alleen per fles, u mag de fles mee naar huis mocht deze niet op zijn.
*Kinderen zijn alleen toegestaan in het Green Egg Zomer Restaurant & op het terras. Dit zodat wij onze loop routing niet doorkruisen met kinderen.
*De kinderen kunnen via de trap bij de ingang richting de kinderspeelruimte.
*De Kinderspeelruimte is geopend voor Kinderen t/m 12 jaar, ook zorgen wij voor een springkussen naast ons Zomer Restaurant
*Helaas kunnen de kinderen niet meer een ijsje maken in onze keuken.