Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Pieter Poot gevestigd aan de Steenwijkerweg 119, 8397 LC in De Blesse. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met reserveringen@pieterpoot.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Pieter Poot samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar reserveringen@pieterpoot.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

RESTAURANT

RESTAURANT

Of het nou voor een romantisch diner voor twee is, lekker borrelen met vrienden of een hapje eten met de kids.

MEER INFORMATIE

ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN

Dit is dé plek waarvandaan je de strijd aan kunt gaan met vrienden, familie of collega’s. Of het nou regent of mooi weer is.

MEER INFORMATIE

ZAKELIJK

ZAKELIJK

Pieter Poot beschikt over een aantal ruimtes die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten en congressen.

MEER INFORMATIE

FEESTEN

FEESTEN

Wij bieden namelijk verschillende themafeesten en kinderfeestjes aan. Een ander idee? Wij denken graag mee over mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

TROUWEN

TROUWEN

Klein en intiem trouwen? Of juist groots met een uitbundig feest? Wij regelen het voor je.

MEER INFORMATIE

BELEEF SAMEN
EEN COMPLETE
AVOND UIT!

Kom ongedwongen genieten van eten, drinken en elkaars gezelschap bij Pieter Poot in de Blesse. Eten, Drinken & Avontuur

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2021-04-29

Onze nieuwe website is online!

Onze nieuwe website is online en daar zijn wij Stiekm trots op!

Geplaatst op 2021-04-21

Vanaf 1 mei ons terras weer open

Wat een feestje, Pieter Poot opent haar terras op Zaterdag 1 mei!

Geplaatst op 2021-04-01

NIEUW! Huur nu jouw E-chopper

Vanaf 1 april te huur bij Pieter Poot (en nee, dat is geen grapje)

Blijven slapen? Ook dat kan! Bekijk onze nieuwe Landgoed Lindehof aan de overzijde van Pieter Poot