Een spannende indoor VR-beleving

Onze Virtual Reality Games zijn een van de spannendste indoor activiteiten van Pieter Poot in de omgeving van Friesland, Flevoland en overijssel. Een ijzingwekkende, maar fantastische beleving, ideaal als:

  • verjaardagscadeau of -feest;
  • vrijgezellenfeest;
  • personeelsuitje of ter afsluiting van een vergadering;
  • gezellig uitje met vrienden of familie.

Duur: +/- 75 tot 90 minuten
Vanaf 8 personen
Kosten €17,50 per persoon


Wat staat jullie te wachten tijdens onze VR-Games?
Jullie Maken een keuze tussen het VR-Moordspel & VR-La Casa Del Papel

 

uw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje, vervolgens maken we teams. Jullie zitten amper aan tafel als plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, recht onder jullie ogen!

Stap in de virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel samen met je team het mysterie. De waarheid komt altijd naar boven, maar welk team is het snelst? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams worden natuurlijk beloond, zij ontvangen een toepasselijk cadeau.

Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Geniet van een heerlijk diner

Na het oplossen van het mysterie stappen we uit de virtuele wereld en kunnen jullie eventueel ook genieten van een echt diner. Mochten er speciale wensen, diëten of allergieën zijn waar we rekening mee dienen te houden, laat het ons weten. Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van eten en drinken? We bieden diverse arrangementen aan.