Een rondleiding door het levenswerk van Gregorius Halman

Een kasteel in je achtertuin? Het kan! Gerry Halman uit Blesdijke bouwt een kasteel in zijn achtertuin.

In 1991 is Gerry begonnen met het bouwen van zijn kasteel dat Olt Stoutenburght heet. Hij noemt zichzelf Gregorius Halman, kasteelheer.
Gregorius is jarenlang vertegenwoordiger geweest en heeft een kantoorbaan gehad. Nu streeft hij zijn droom na. Hij droomt van een prachtig Middeleeuws kasteel. Steeds weer droomt en bouwt hij er een stukje bij.

Nee, bouwtekeningen zijn er niet. Vanuit zijn fantasie ontwerpt hij zo een nieuwe toren of nieuwe kamer. En zlangzamerhand ontstaat er dan weer een nieuw stukje kasteel. Het kasteel zal worden uitgerust met vier torens. De maximale hoogte wordt 27 meter, daarvoor heeft hij toestemming van de gemeente.

Bouwmateriaal haalt Gregorius Halman overal en nergens vandaan. Hij is een echte handelaar. Hij koopt en verkoopt, maar dan op de manier dat hij zelf iets overhoudt en er niets voor heeft hoeven betalen.
Het maakt Gerry niet uit wanneer het af is. Het is een hobby, dus het mag wel even duren. Zoals hij zelf zegt: Wanneer het kasteel klaar is, is mijn leven, denk ik, ook klaar.

Bekijk het mooie in aanbouw zijnde kasteel en geniet van de prachtige verhalen van kasteelheer Gregorius Halman!

Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een bezoek aan het kasteel kan vanaf 15 personen, in combinatie met:

Arrangement 1: een high tea

Arrangement 2: een lunch

Arrangement 3:een drie gangen diner ( soep, vis/vlees, ijsje)

Arrangement 4: een bbq

Arrangement 5: ala carte 3 gangen
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN