Lekker touren:

50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap, rijdend met de enige echt vaderlandse oldtimer: de Daffodil.

Activiteiten waarmee de tour gecombineerd kan worden:

Schiet-O-Rama
Wie is de Robin Hood van de groep..? Leuk, sportief en toch competitie gericht gaat u verschillende schiet oefeningen doen met een handboog, buks en luchtdrukpistool. Goede concentratie, richtingsgevoel en een vaste hand kunnen hier het verschil maken! Ga doelgericht aan de slag, haal uw jachtinstinct van stal, zet je ogen op scherp…

Een rondleiding door het levenswerk van Gregorius Halman.
Bekijk het mooie in aanbouw zijnde kasteel en geniet van de prachtige verhalen van kasteelheer Gregorius Halman!

Plattelandse Bostoer
In het bos staat het levende bordspel “De Ganzentour” opgesteld. Met de supergrote dobbelsteen wordt bepaald hoe het parcours doorlopen wordt. Onderweg dient u diverse opdrachten te volbrengen zoals houtzagen, boomhangen, hooivorkdarten en spijkerslaan. Ook moeten de hersenen en het creatieve vermogen goed gebruikt te worden om als eerste de finish te halen.

Paintball
Je gaat in dit ruige en heuvelachtige bos gewapend met een luchtdrukgeweer en verfkogels op jacht met en op je familie, collega’s of vrienden.
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN