Bekijk hier de videopresentatie
Wie zijn wij en wat kun je allemaal doen bij ons?
Pieter Poot

Wedstrijdje?!

‘Wedstrijdje?!’ Is een improvisatie-voorstelling met komische, ontroerende, vrolijke en trieste liederen, liedjes, puntdichten en wat verder ter tafel komt.

‘Wedstrijdje?!’ is een wedstrijd met een knipoog. Een gechargeerde strijd tussen de beste zangkelen en praatmonden. Met in de basisopstelling Johan en Jan J. en in de spits een gastspeler. Een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en heel veel briljante teksten. En jazeker! Er is sprake van matchfixing, want nu al is de winnaar van ‘Wedstrijdje?!’ bekend. Dat is: het publiek!

Johan Hoogeboom put uit zijn uitgebreide repertoire. Hij weet van tevoren niet wat er van hem gevraagd wordt; een verrassing voor iedereen. Ook van de speciale gast wordt verwacht direct in te spelen op de spontane verzoekjes die door het publiek uit de hoge hoed worden getoverd of door het rad van avontuur voor de ogen worden gedraaid.

De vraag is: Wie weet het mooiste, grappigste of meest passende lied te brengen bij de aangedragen thema’s. Alle gaten in de avond worden gedicht door puntdichter Jan J. Pieterse, die tevens zorg draagt voor een onnavolgbare puntentelling.

Cast & Creatives
Johan Hoogeboom, Jan J. Pieterse en gast

Foto: Tamara Bos

 Pieter Poot