Bekijk hier de videopresentatie
Wie zijn wij en wat kun je allemaal doen bij ons?
Pieter Poot

Margriet Bolding

Margriet Bolding is cabaretière, organisatiepsychologe, presentatrice en (trainings)actrice. Ze is winnares van de persoonlijkheidsprijs van het Groningen Studenten Cabaret Festival en werd tweede op het Wim Sonneveld Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Margriet schrijft ook korte verhalen en won in 2012 met één van haar eerste verhalen de tweede prijs bij de A.L. Snijdersprijs.

Het gras bij de buren (muzikaal cabaret)

Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien zonder verdachte pakketjes die de halve stad in rep en roer brengen: het platteland lonkt. Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Maar weegt de geur van boereneaudecologne wel op tegen de uitlaatgassen in de stad? Waar je ook bent en bij wie, je neemt altijd jezelf mee.

In 2008 won Margriet Bolding de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma’s die in heel Nederland zijn te zien. Margriet is niet alleen een cabaretière, maar ook een organisatiepsycholoog – deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.
Elke voorstelling van Margriet Bolding staat garant voor hilariteit!

“Margriet Bolding. Onthoud de naam. Ze zong goed, ze had mooie teksten en ze bewoog zich ongedwongen. Een natuurtalent.” ~ Frits Abrahams, NRC handelsblad

“Bolding maakt authentiek theater” ~ Annet de Jong, Telegraaf

 

u kunt HIER RESERVERENPieter Poot