Bekijk hier de videopresentatie
Wie zijn wij en wat kun je allemaal doen bij ons?
Pieter Poot

Arno van der Heyden

Arno van der Heyden is een zeer ervaren cabaretier, chansonnier, acteur en presentator.

Arno maakt veel op-maat werk. In zijn theatervoorstellingen speelt de stad of het dorp waar hij speelt vaak een prominente rol. Zowel in woord, lied als beeld… Dat maakt elke avond uniek en verrassend herkenbaar. Dit doet Arno altijd in samenwerking met fotograaf Pjotr Wiese (ook Live Beamen) en pianist Bas Mulder.

 

Heksenjacht (muzikaal cabaret)

Er gonst iets in de straten…

Arno van der Heyden komt met zijn filmcrew naar u toe om een heuse speelfilm te draaien. Lokale helden spelen de hoofdrol in de reconstructie van de waargebeurde en mysterieuze geschiedenis van ‘De Heks van De Blesse’, op de mooiste locaties van deze prachtige plaats en haar omgeving. In het vrijwel vergeten verhaal wil de woedende bevolking de heks op de brandstapel gooien. Op dat moment verschijnt echter de held ten tonele… en dat blijkt Arno te zijn.

Dit vurige verhaal wordt met hart en ziel verteld en omlijst met passievolle liedjes. Intiem cabaret met verrassende beelden. U bent getuige én onderdeel van de productie van Heksenjacht. Met camerawerk van de Russische Pjotr Wiese, composities van de hand van de nuchtere Drentse Bas Mulder en onder meedogenloze regie van artdirector en hoofdrolspeler Arno van der Heyden. Cut!Pieter Poot