Bekijk hier de videopresentatie
Wie zijn wij en wat kun je allemaal doen bij ons?
Pieter Poot

Aimabele Schoften 13 februari

Het trio Aimabele Schoften bestaat uit cabaretier en liedjesschrijver Marcel Harmsen, acteur, zanger en theaterdirecteur Ferdinand Biesheuvel en Izak Boom – kleinkunstenaar en multi-instrumentalist bij o.a. De Berini’s en Youp van ’t Hek. Samen en in andere samenstellingen staan zij al jarenlang op het toneel en maken vaak op-maat werk voor bedrijven.

Wijncabaret

Het Wijncabaret is geïnspireerd op wijn; de smaak, de tradities, de oorsprong, de mensen die wijn drinken en de gezelligheid en anekdotes die bij het drinken van wijn horen. Maar de heren laten zich ook graag inspireren door wat zij meemaken als jonge jochies in de lichamen van mannen van middelbare leeftijd.

Samen staan de heren garant voor een ‘ouderwets’ warm en muzikaal optreden waar de gekte vanaf druipt. De muzikaliteit komt niet alleen in uiting in driestemmig zang, maar daarvoor kunnen ze ook putten uit de diverse instrumenten die de heren hanteren; van accordeon tot ukelele en van gitaar tot piano.

** Het Wijncabaret is ook goed te combineren met een wijnproeverij o.i.d., we zorgen dat dit elkaar goed aanvult en versterkt.Pieter Poot