Goet Foud party

Hebben ze wel op ons gerekend? Dat vragen uw gasten zich bij dit themafeest af. Bij de ontvangst gaat het al meteen fout! Helaas is niet op u en uw gasten gerekend. De restauranthouder staat nog voor de deur te vegen en weet van niets. Maar vooruit jullie mogen wel even binnenkomen. Bij binnenkomst wacht de eerste vreemde verrassing al op u en uw gasten. De lichten moeten nog aan en de stoelen staan nog op de tafels. De schoonmaaksters zijn zeker niet blij met uw komst, want ze zijn nog druk bezig. In de hoek brandt één lampje. Hier staan de spullen opgesteld van een goed foute radiopiraat die straks illegaal gaat uitzenden.

Tip: Vertel niets aan uw gasten daar wordt het feest alleen maar leuker van!

‏Hoe chaotisch de avond begon, zo vlekkeloos wordt de avond vervolgd. De restauranthouder stuurt zijn slecht functionerende personeel naar huis. De etherpiraat blijkt wonderwel een dj met smaak. Met zijn complete drive-in-show past hij zich uitstekend aan uw wensen aan. Met sfeervolle lichteffecten en de juiste nummerkeuzes weet hij er een swingend feest van te maken.

Programma
De definitieve invulling en de tijdsplanning zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Ter inspiratie geven wij u uiteraard wel suggesties voor het verloop van uw feest. Neem daarvoor gauw contact met ons op.

Prijsindicatie
Het Goet foud feest is geschikt voor groepen vanaf 30 personen op basis van een 4 uur durend feest is de prijs van het entertainment vanaf € 750,-of vanaf 40 pers € 65,- p.p. all in buffet, drankarrangement (4 uren) en entertainment)