Soepen

€ 6,-   Soep van rijpe Pomodori

€ 6,-   Romige Witlofsoep


Voorgerechten

€ 7,-    Broodplankje
Zoete olijven | kruidenboter | huisgemaakte dip

€ 6,-    Gefrituurde Uienringen
Tzatziki 

€ 11,-   Ambachtelijk Gerookte Zalm
Venkel | asperge | Yuzu Parels

€ 11,-   Vitello Tonato
Zachte kalfslende | tonijnmayonaise | rucola

€ 9,-    Zachte Geitenkaas
Abrikoos | sinaasappel | mangoschuim

€ 12,-   Carpaccio
Pieter Poot style

€ 12,-   Italiaanse ham specialiteiten
Samenstelling door onze chefs


Hoofdgerechten

€ 22,-   Gestoofde Kalfssukade
Jus van Vadouvan

€ 19,-   Gesmoorde Eendenbout
Jus van tijm en citrus

€ 18,-   Schnitzel
Gebakken garnituur

€ 22,-   Pepersteak
Volle jus

€25,-   Sukade Steak
Bereid als Biefstuk | pepersaus

€ 19,-   Duitse Biefstuk
Grof gesneden sjalotten jus

€ 20,-   Snoekbaars
Zeekraal | Groene mosterd- hollandaisesaus

€ 20,-   Scholfilet
Venkel | remouladesaus

€ 16,-   Gefrituurde Champignons
Ingelegde ui | Blue d’Wolvega | balsamico

€ 16,-   Vega kroketjes
Frisse salade | yoghurtcréme


Nagerechten

€ 8,-    Gekarameliseerde ananas
Kokos-ijs | merengue

€ 8,-    Verse Aardbeien
Yoghurt- honing- walnoot-ijs

€ 8,-    Mascarpone
Rood fruit | frambozenschuim | sinaasappel-ijs

€ 8,-    Dame Blanche
Crumble | Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom